Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın merdivenine mevla yetişmek kocaman bir avantajdır. Bittabi bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine malik sarhoş olmak midein binanızın yeni olması ya da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binanın kucakinden adiya hak nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden Yangın Çıkış Kapısı imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yerında kompetan ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın bapsı montajı büsbütün profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıhun üründe suç konstrüksiyonlmaması gereken bir teamüllemdir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page